‘Els dimoniets’ compleixen 10 anys sobre els escenaris del Casal Popular
Cultura | 8 de gener de 2020

REDACCIÓ
La rubinenca Laia Borràs va escriure ara fa deu anys l’obra de teatre ‘Els dimoniets’, un muntatge que té com a referència la història tradicional dels pastorets, però enfocada des de la visió dels dimonis, que esdevenen els personatges principals de la representació. Des d’aleshores, s’ha representat de forma ininterrompuda al Casal Popular com a cloenda de la campanya de Nadal i després de les representacions de l’obra ‘Els Pastorets’.

La celebració de la primera dècada de l’obra ‘Els dimoniets’ portarà al Casal Popular tres representacions, una més que l’any passat. L’11 de gener hi haurà dues, a les 12 i les 18 hores i l’última el 12 de gener a les 18 hores. En tots tres casos, està prevista la participació d’una quarantena d’infants d’entre 4 i 12 anys en la representació. A més, coincidint amb l’aniversari, en les diverses actuacions, hi apareixeran antics actors i actrius com a homenatge al desè aniversari d’aquesta posada en escena.

Com a novetats del muntatge del 2020 hi haurà nous personatges i s’instal·laran micròfons ambientals a l’escenari per tal de garantir una millor audició i seguiment de l’obra a tot el teatre. A banda, un any més, els professors de l’Escola de Música Pere Burés oferiran la seva col·laboració de música en directe durant l’espectacle. El preu de l’entrada és de 3 euros i les entrades es poden adquirir a través de www.casalpopular.org o bé a la taquilla del Casal Popular una estona abans de les representacions.
Ja fa 10 anys que els més petits del Casal Popular interpreten una obra de teatre a principis de gener. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer