Maristes acollirà el 1r Edcamp de Rubí, un espai de trobada per a professionals de l’educació
Actualitat | 9 de gener de 2020

REDACCIÓ
El centre Maristes de Rubí acollirà el 29 de febrer l’activitat Endcamp #rubicity a Rubí, una iniciativa dirigida a mestres, professors i persones vinculades al món educatiu de la ciutat. Es tracta de la primera trobada d’aquestes característiques a Rubí i pretén ser un punt de trobada entre professionals del món educatiu per poder compartir experiències, debatre idees i establir vincles que podran fer evolucionar la tasca educativa que es desenvolupa a la ciutat.

Seguint els principis de la metodologia Edcamp, seran les persones participants les qui triaran les temàtiques que es debatran. Posteriorment, s’organitzaran grups de debat per tal de discutir els temes pels quals els participants hagin mostrat el seu interès. Cadascuna d’aquestes sessions serà conduïda per un facilitador, que ajudarà a extreure algunes conclusions a partir del debat generat pels docents. La Fundació Jaume Bofill és mentora d’aquesta metodologia i és qui presta assessorament a les trobades perquè tinguin èxit.

Una de les claus de l’Edcamp és l’horitzontalitat de la proposta. Mestres, professors i persones vinculades al món educatiu proposaran i parlaran en igualtat de condicions, ja que el que es busca no és persones expertes, sinó experiències compartides.

La trobada del 29 de febrer començarà a les 9 hores i s’acabarà al voltant de les 14 hores. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar fins al 2 de febrer de forma gratuïta a través de la pàgina web www.edcamprubicity.wordpress.com.

El format Edcamp #rubicity ve acompanyat d’una exposició de la Biblioteca, que es mostrarà setmanes després de la trobada i que recollirà les conclusions a les quals hauran arribat els diferents grups de treball.
La trobada tindrà lloc el 29 de febrer al centre de Maristes Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou