Augmenta el preu del lloguer a Rubí en el tercer trimestre del 2019
Actualitat | 9 de gener de 2020

REDACCIÓ
Entre els mesos de juny i setembre, la mitjana del preu del lloguer a Rubí va augmentar fins a arribar als 680 euros mensuals, el que significa un encariment de gairebé 50 euros respecte a l’anterior trimestre, segons les dades publicades per l’Agència Catalana de l’Habitatge. Pel que fa a les dades acumulades –és a dir, la mitjana del preu del lloguer de tots els contractes vigents a Rubí–, la mitjana és de 656 euros.
Aquest augment capgira la tendència del segon trimestre de l’any, quan el lloguer va experimentar un retrocés de prop de 28 euros.

A la resta de ciutats de la comarca i al conjunt de Catalunya el preu del lloguer també ha augmentat, motiu pel qual Rubí continua mantenint-se encara per sota de la mitjana catalana i comarcal.

Així, la mitjana acumulada a Terrassa és de 611 euros, per sota de Rubí, però en canvi, a Sabadell és de 669 euros. Més elevat és a Cerdanyola, de 765 euros i pel que fa al preu del lloguer de Sant Cugat aquest té una mitjana de 1.119 euros.

Pel que fa a la mitjana acumulada de la comarca del Vallès Occidental, aquesta és de 722 euros i la mitjana catalana és de 730 euros. Cal tenir en compte que a Barcelona, la mitjana és de 972 euros.
El preu del lloguer a la ciutat s’ha tornat a incrementar. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou