Més de 50 nedadors afronten el primer repte de l’any a la setena edició del 100x100 del CNR
Esports | 10 de gener de 2020

CNR
El Club Natació Rubí va organitzar el 4 de gener la setena edició del 100x100, una activitat que consisteix a nedar el màxim possible de sèries de 100 metres.

L’edició va comptar amb una participació de 55 nedadors, que van afrontar el repte d’acabar les 100 sèries de 100 metres, fent relleus o simplement participant dins de les seves possibilitats.

Un objectiu igual de dur que reconfortant que va permetre a tots no només gaudir d’un matí d’entrenament, sinó també compartir experiències, esforços, i un bon ambient en un matí de natació.


Tornejos de natació
Pel que fa a la secció de natació, durant aquests dies de Nadal va participar en diversos tornejos.

A les instal·lacions del CN Barcelona es va disputar el Trofeu del nedador complet Reis en categoria aleví, una prova on es comptabilitza la suma dels temps de les proves de 100 m dels quatre estils. Els nedadors Nil Monleon (35a posició) i Òscar van Doorn (48a posició) van ser els representants del club rubinenc. Cal destacar que Nil Monleon va aconseguir la classificació per disputar la final després de fer un dels 40 millors temps.

També l’equip sènior va diputar el Trofeu Batalla d’estils a Santa Perpètua de Mogoda, prova en la qual va assolir la sisena posició per equips.
Nedadors i nedadores participants en l’activitat tradicional del Club Natació Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona