El cantant Dani Ramírez continua la promoció del seu èxit ‘El chándal’
Cultura | 10 de gener de 2020

REDACCIÓ
El cantant rubinenc Dani Ramírez, que l’any 2019 va fitxar per la companyia discogràfica M2 Music, ha tancat un gran any amb la promoció del seu darrer single ‘El Chándal’, un tema pop amb tocs de flamenc que parla sobre la superació dels problemes i que recorda al mític grup ‘El Último de la Fila’.

El tema, acompanyat d’un videoclip, compta amb 250.000 reproduccions a Youtube i CanalVevo, i s’ha fet un lloc a les principals llistes de ràdio estatals, despuntant especialment a Andalusia i a emissores com Cadena Dial, on l’artista rubinenc fa cinc anys que sona ininterrompudament amb els seus èxits.

Durant el 2019, Dani ha recorregut bona part de la geografia de l’estat espanyol amb els seus singles ‘A mil kilómetros’ i ‘El Chándal’, promocionant els temes a les principals ràdios i televisions i oferint diversos concerts. Madrid, Barcelona, València, Valladolid, Bilbao, Múrcia, Toledo, Sevilla, Granada, Màlaga o Còrdova són algunes de les ciutats que ha visitat. Cal destacar els seus concerts en IFEMA o Buho Real, a Madrid, a la sala d’espectacles Mae West de Granada o el seu darrer concert a Múrcia, que s’emetrà aviat a Canal 7.

Dani Ramírez es mostra satisfet per la bona acollida del seu últim treball i ja prepara el llançament d’un nou single, també acompanyat de videoclip, que sortirà aquest mes de gener. Enguany, també publicarà un nou àlbum, que està acabant d’enllestir.

Els propers concerts de l’artista rubinenc seran el 19 de gener a la sala Oncle Jack de L’Hospitalet, el 24 de gener a La Bóveda de Saragossa, el 25 de gener a Honky Tonk de Madrid i el 29 de febrer a la sala Acme de Cerdanyola.
Imatge promocional del darrer single del cantant rubinenc. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats