Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí
Actualitat | 14 de gener de 2020

REDACCIÓ
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Rubí han detingut dos homes de 71 i 22 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Rubí, com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els arrestats, pare i fill, distribuïen haixix a menors d’edat que eren alumnes d’un institut de la localitat.

A finals de l’any passat el grup FURA dels Mossos d’Esquadra de Rubí van tenir coneixement que hi havia dos homes que es dedicaven a la venda d’haixix a Rubí i van iniciar una investigació.

Els agents van comprovar que els dos sospitosos utilitzaven un vehicle per desplaçar-se per la localitat amb l’objectiu de vendre haixix al detall. Els agents van realitzar un dispositiu de vigilància al vehicle dels sospitosos i van identificar diverses persones que acabaven de comprar haixix, menors d’edat en tots els casos.

Paral·lelament, l’Oficina de Relacions amb la Comunitat i agents de la comissaria de Rubí van fer un contacte amb l’institut afectat i van localitzar haixix entre els seus alumnes. Les descripcions facilitades sobre els compradors encaixaven amb els dos homes investigats.

Davant d’aquests fets i pel risc en què es trobaven els menors, el 9 de gener els mossos van detenir els dos sospitosos. En aquell moment els dos homes, que sortien del seu domicili, portaven 12 grams d’haixix, 80 euros en bitllets petits i una navalla.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 11 de gener i el jutge va decretar l’ingrés a presó d’ambdós.
Els Mossos han detingut dos homes de Rubí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats