Arrenquen les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda Molí de la Bastida
Actualitat | 14 de gener de 2020

REDACCIÓ
Les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda del Molí de la Bastida, previstes en el projecte de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana, comencen aquest dimecres. Segons el consistori, l’actuació consistirà en la creació de dos nous passos de vianants i els corresponents encreuaments del carril bici a la C-1413 i a l’avinguda del Molí de la Bastida, a tocar de la rotonda. També s’instal·laran semàfors a la C-1413 i s’eixamplarà la vorera nord del lateral per incloure el nou carril bici.

El mateix dimecres es col·locaran les barreres de protecció per tancar el pas directe del lateral de la C-1413 cap a l’avinguda del Molí de la Bastida per poder executar el tram de carril bici en aquest punt. Aquest tancament no afectarà el trànsit de vehicles, ja que la C-1413 no quedarà tallada. La incorporació des del lateral al tronc central de la carretera es podrà realitzar com es fa actualment i es garantirà l’accés a les indústries afectades.

Les obres tenen un termini d’execució previst d’un mes, aproximadament.

La canalització de la semaforització de la cruïlla de la C-1413, amb un tall parcial de la via, es realitzarà un cap de setmana, encara sense data.
Les obres consistiran en la creació de dos nous passos de vianants. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona