Tallers, cursos, i propostes lúdiques, a la nova programació de Torre Bassas
Cultura | 14 de gener de 2020

REDACCIÓ
Rubí Jove ha obert les inscripcions per a la programació d’hivern, entre els mesos de gener i abril. L’oferta s’adreça a persones d’entre 12 i 29 anys i inclou tallers, cursos, serveis d’assessoria i propostes organitzades al voltant de festes i commemoracions, com ara Carnestoltes, el Dia de la Dona o el Dia del Teatre.

L’oferta formativa inclou un curs d’iniciació a la llengua de signes catalana (del 4 de febrer al 26 de març) i dues sessions del curs de manipulació d’aliments i seguretat alimentària (25 i 30 de març).

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions d’il·lustració i còmic, street dance, guitarra, boxa, K-pop i la proposta Fem deures. Com a novetat, s’ofereix el taller English ‘pitinglish’ per practicar l’idioma de manera diferent. També s’impartirà una versió del taller d’il·lustració i còmic per a nois i noies de 18 a 30 anys. Per a persones de 12 a 30 anys, s’han programat tallers de dibuix i pintura, fotografia i teatre.

L’equipament manté l’oferta de serveis d’assessoria, entre els quals es compten l’assessoria laboral, el punt jove LGTBI+, l’speed dating, el consultori sexual i de parella i l’assessorament i orientació formativa. Per utilitzar-los, cal demanar cita prèvia a rubijove@rubijove.cat o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

L’espai juvenil també organitzarà diferents activitats puntuals. Entre aquestes propostes figuren la K-Pop Party per celebrar Carnaval (21 de febrer), un taller de Drag-king pel Dia Internacional de la Dona (12, 19 i 26 de març) i la celebració del Dia Mundial del Teatre (23 de març). Un cop al mes, també hi haurà música en directe. El primer concert de l’any serà el pròxim divendres 24 de gener amb Ciento’s Show.

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de gener a través del web de Rubí Jove i, en el cas dels cursos, presencialment a Torre Bassas.
Una de les activitats organitzades per Torre Bassas. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats