Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
Cultura | 15 de gener de 2020

REDACCIÓ
‘Els dimoniets’, l’obra creada i dirigida per la rubinenca Laia Borràs i protagonitzada pels més petits del Casal Popular, ha estat tot un èxit les representacions d’enguany, unes funcions molt especials, ja que coincidien amb el 10è aniversari de la seva primera posada en escena. L’espectacle es basa en l’obra de teatre ‘Els pastorets’, però des del punt de vista dels dimonis, i conté molt d’humor i música.

Enguany, a més de la quarantena d’infants que eren els protagonistes de l’obra, també hi van participar prop de 28 actors i actrius més grans i que durant els darrers anys han participat en ‘Els dimoniets’. El resultat sobre l’escenari va ser molt bo: “Tant els actors i actrius actuals, com els antics es van retroalimentar i el resultat va ser espectacular, és impressionant, s’ho passen bé i a més ho fan bé”, ha valorat Laia Borràs, directora de l’obra.

Pel que fa a les tres funcions, dissabte al matí hi va haver mitja entrada, a la tarda es va omplir i el diumenge algunes persones es van quedar fora.
Després d’una dècada, ‘Els dimoniets’ s’han consolidat com una proposta més de les festes nadalenques a la ciutat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses