El CRAC impulsa nous cursos de fotografia, teatre i d’autodefensa
Cultura | 16 de gener de 2020

REDACCIÓ
El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) posa en marxa durant el segon trimestre nous cursos adreçats a la ciutadania.

Entre els més destacats, hi haurà un curs de Retoc fotogràfic i Fotografia poètica, tots dos dirigits per l’artista Alba Petrichor. També hi haurà un nou curs de Teatre fusió, a càrrec de la professora de l’Institut del Teatre Mireia Asensio, en el qual es treballarà la creació comunitària a partir de les arts escèniques i visuals; i un taller de Dibuix i pintura, a càrrec de l’artista rubinenca Zisis. El CRAC afegeix un taller d’Autodefensa feminista adreçat a dones de totes les edats, impartit per l’associació feminista Biterna.

Amb relació als infants, es posa en marxa el taller de Música infantil, per a nens de 2 a 5 anys, a càrrec del professor de música de Primària Javier Etupiña. Aquests nous cursos s’afegeixen als ja existents durant la programació del primer trimestre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses