Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Política | 16 de gener de 2020

REDACCIÓ
Catalunya en Comú a Rubí ja ha escollit la seva primera executiva, que substituirà la direcció del partit provisional que hi havia fins ara i que s’ha encarregat de conduir la nova formació fins a les eleccions municipals del 2019.

El 9 de gener es va validar l’única candidatura que s’havia presentat per dirigir el partit i que està conformada pels regidors Ànnia García i Pau Navarro, l’assessora del grup municipal dels comuns, Andrea de Pablos, a més de Daniel Capolat, Siham Azaoyat, José Luis Navarro, Montse Malé i Mohammed Said. La candidatura incorpora diversos perfils amb experiència en organitzacions polítiques i socials, a més de persones joves. Alguns dels membres de la nova direcció són provinents d’Iniciativa per Catalunya Verds.

La proposta que acompanya la nova executiva està lligada a un pla de treball de dos anys i contempla com a objectius consolidar l’espai polític a la ciutat, eixamplar la base i generar espais de debat polític sobre temes locals i nacionals, amb una clara intenció de generar futurs relleus dins de l’organització.

En Comú a Rubí es va presentar a les eleccions en coalició amb Podem i va obtenir tres regidors, que actualment estan al govern després de signar un pacte amb el Partit dels Socialistes.
La nova executiva de Catalunya en Comú de Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses