Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona
Política | 16 de gener de 2020

REDACCIÓ
El rubinenc Víctor Puig. / Cedida
El rubinenc Víctor Puig ha estat designat un dels coordinadors de Primàries Barcelona, juntament amb Arnau Pont després d’una assemblea del partit fa unes setmanes. Puig, qui va ser regidor de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Ajuntament de Rubí des del 2010 fins al 2019, es va donar de baixa del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) el juliol del 2018 per discrepàncies ideològiques.

El partit, la figura més visible del qual és Jordi Graupera, està renovant els seus òrgans de govern de cara a preparar una candidatura per presentar-se a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

D’altra banda, el representant de Primàries Rubí a la Coordinadora Nacional de la formació política serà Albert Sorrosal, que ha estat escollit pel partit local per fer aquesta tasca.

A través d’un comunicat, Primàries Rubí demana a la ciutadania que continuï mobilitzant-se per la República a través de la participació en el carrer i l’adhesió al Consell Local per la República.

En aquest comunicat, la formació també demana als partits independentistes que es mantinguin ferms en la defensa del president de Catalunya, Quim Torra, i els exigeix que la legislatura al Congrés no arrenqui amb normalitat si no hi ha resultats concrets per avançar cap al diàleg i la desjudicalització.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats