Resultats de la Penya Blaurgana Ramon Llorens
Esports | 17 de gener de 2020

PB Ramon Llorens
Després de l’aturada nadalenca, els equips de futbol base de la Penya Blaugrana Ramon Llorens van retornar a la competició. El Benjamí A va guanyar el derbi al camp del Rubí amb un resultat de 2-5 amb gols d’Izan Pozo, Thierno, Eric Ruano i Pol Camacho. El Benjamí B va caure a casa contra la PB Villaverde-Penitents per 0-5. L’Aleví A va perdre a casa del Can Trias. El resultat final va ser de derrota per 6-3, amb gols d’Aria Márquez, Ian Alcívar i Jordi Huertas.

L’Aleví B sí que va aconseguir la primera victòria de l’any a casa davant del Can Parellada per 3-2, amb gols d’Erik Ahufinger i dos de Gerard Faura. El Cadet A va perdre contra la Maurina per 4-3 amb gols de Joan Turu i dos d’Ian Moreno. El Cadet B va caure a casa contra el líder, el San Cristóbal per 0-7.

El Juvenil va caure a casa del Sant Cugat per 6-0. Per últim, cal destacar la victòria de l’equip amateur contra el Barberá Andalucía, tercer classificat de la lliga. Els gols els van marcar Moussa Amiyah, Abdel El Mektami i Derlis.
L’equip amateur de la Penya. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses