Rubí, en alerta per risc de ventades
Actualitat | 20 de gener de 2020

REDACCIÓ
El Pla de Protecció Civil municipal de Rubí per risc de ventada s’ha activat aquest migdia a les 14 h i estarà actiu mentre durin les condicions meteorològiques. Les previsions apunten a ratxes de vent que poden assolir els 72 quilòmetres per hora.

Per aquest motiu es recomana que a les llars s’assegurin portes, finestres i tendals així com els objectes no estàtics de façanes i balcons.

A l’exterior, cal estar alerta amb el mobiliari urbà, arbrat i resta d’elements que el vent pugui desequilibrar. De la mateixa manera, es recomana extremar la precaució amb la pràctica de l’esport a l’aire lliure. S’aconsella evitar els parcs, jardins i zones boscoses.

Tampoc és aconsellable l’ús del vehicle privat. En cas d’utilitzar-lo, cal extremar les precaucions sobretot en vies ràpides i informar-se de l’estat de la via abans d’agafar el vehicle.
L’Ajuntament recomana suspendre les activitats a l’aire lliure i recorda que el número de telèfon d’emergències és el 112.

Fins a les 17 h, la incidència més destacada ha estat la caiguda d'un arbre de grans dimensions a l'avinguda de Can Cabanyes, al barri de Les Torres, tot i que no s'han hagut de lamentar danys personals.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses