Coordinació nul·la
Fotodenúncia | 22 de gener de 2020

Josep M. González
És normal que l’Ajuntament activi l’alerta pel temporal de vent i pluja que estem patint aquesta setmana i alhora ompli bona part de l’Escardívol de tanques que, evidentment, no tenen cap tipus de subjecció? Com era d’esperar, totes aquestes tanques han caigut sobre vehicles aparcats o al terra destorbant encara més un trànsit ja complicat en dies amb una meteorologia tan complicada. Més d’un i d’una hem hagut de retirar aquestes tanques caigudes sobre els nostres vehicles o per poder passar pel carril.

Com s’explica que l’Ajuntament a través de les xarxes socials ens hagi recomanat i aconsellat en repetides ocasions que treiem els objectes que podien caure o sortir volant de terrasses i balcons i a la vegada faci tot el contrari a la via pública?

És possible que la coordinació entre departaments del nostre Ajuntament sigui nul·la?
Sincerament, crec que s’ho haurien de fer mirar...

I ja no parlem d’arbres que cauen com el que va caure dilluns a l’avinguda de Can Cabanyes. Si cada cop que arriba un temporal, que cada vegada són més freqüents, cauen diversos arbres a la ciutat, no seria el moment de fer una revisió de l’estat del poc i mal cuidat arbrat del municipi?

Per sort, no s’ha hagut de lamentar persones ferides o algun fet més greu, estem tenint molta sort, però un dia pot ser diferent i llavors serà tard per lamentar-se, massa tard. Espero que prenguin nota.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses