Rubí sense abocadors prepara una gran manifestació per frenar Can Balasc
Actualitat | 22 de gener de 2020

REDACCIÓ
Després de conèixer que la Generalitat ha atorgat de forma provisional l’autorització ambiental per iniciar l’activitat de dipòsit controlat a Can Balasc, la plataforma Rubí sense abocadors està preparant una gran manifestació per intentar pressionar les diferents administracions i evitar la posada en marxa de les instal·lacions.

Per preparar aquesta mobilització, la plataforma ciutadana ha decidit convocar la ciutadania aquest divendres a les 17 hores al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC). Una trobada que servirà per preparar les accions contra l’abocador de Can Balasc.

A banda del tràmit de la Generalitat, que haurà d’atorgar o denegar de forma definitiva l’autorització ambiental, també resta la llicència urbanística municipal, que en aquest cas correspon a l’Ajuntament. La primera vegada que l’empresa la va sol·licitar, el consistori la va denegar perquè mancaven informes.
Una de les manifestacions convocades per la plataforma Rubñi sense abocadors. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses