El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
Actualitat | 23 de gener de 2020

REDACCIÓ
En els darrers anys, la Generalitat de Catalunya està reconvertint els Casals de la Gent Gran en Casals Cívics oberts a tota la ciutadania amb la intenció de fomentar i promoure activitats intergeneracionals. De moment, més d’una vintena d’equipaments d’aquestes característiques ja han fet el canvi. Entre ells, el Casal de la Gent Gran de Rubí, ubicat al carrer Magallanes, a prop del Mercat.

En els propers mesos, l’equipament públic farà obres per adequar-se a les noves necessitats de Casal Cívic, però de moment ja ha ampliat el seu horari i ha ampliat les seves activitats.

El nou horari del Casal Cívic és de dilluns a dijous de 9 a 21 hores, el divendres de 9 a 13.20 hores i de 14.30 a 21 hores i els diumenges de 10 a 13.30 hores i de 15.30 a 21 hores.

Un Casal Cívic és un espai públic de participació i convivència obert a tota la ciutadania amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social, l’equitat, l’arrelament i el sentiment de pertinença, a més de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. En resum, es tracta d’un espai intergeneracional que pretén ser un punt de trobada per a famílies, entitats i iniciatives de la zona.
El Casal està situat al carrer Magallanes, a prop del Mercat. / C.B.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses