Cap de sons s’endinsa en l’obra de l’autor rubinenc Pol Borrell
Cultura | 23 de gener de 2020

REDACCIÓ
Cap de Sons, una iniciativa que aplega jazz i poesia impulsada per Wesceslao Galán, proposa per a la seva propera sessió l’espectacle ‘Cel Plujós’. La proposta convida l’espectador a endinsar-se en l’obra del rubinenc Pol Borrell, un autor prolífic i que és conegut sobretot per les obres teatrals i els guions cinematogràfics, però que també s’ha submergit en el món de la poesia amb ‘Poesia#1’ i de la narració, amb ‘La bossa de la taquilla’ o ‘L’home que observava un cel plujós’.

Els poemes de Borrell, en la seva pròpia veu, estaran acompanyats per un petit tast de la tradició jazzística, que anirà a càrrec del trio inicial del projecte: Àlvar Taborda (contrabaix), Sergi Boqué (piano) i Wenceslao Galán (saxo tenor).

Un espectacle íntim i delicat, amb un format harmoniós, ben contingut que dona curs als colors i intensitats que el mateix acte genera.

La iniciativa Cap de sons tindrà lloc aquest divendres 24 de gener a les 19.30 hores a l’Ateneu. Hi haurà servei de bar.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses