Javier Gil presenta un nou recital amb diversos músics catalans
Cultura | 23 de gener de 2020

REDACCIÓ
L’escriptor rubinenc Javier Gil torna al teatre municipal La Sala per presentar un nou recital musical i poètic: ‘24 te quieros para un amor’. I ho farà acompanyat pels músics Pemi Rovirosa, del grup Lax’n’Busto, Jofre Bardagí i Irene Sansalvadó. Es tracta d’un espectacle que uneix música i poesia sobre l’amor i el desamor a través dels textos intimistes, inconformistes i dissidents de Javier Gil.

Gil serà l’encarregat de llegir els textos, Pemi Rovirosa i Jofre Bardagí posaran la guitarra i la veu i Irene Salvadó tocarà la flauta travessera. Algunes de les cançons que es podran escoltar són pròpies dels músics, d’altres seran acompanyament de poemes de l’escriptor de Rubí.

El projecte ja fa 5 anys que està en marxa i ha tingut molt bona acollida entre el públic, ja que es tracta d’un espectacle peculiar, amb sensibilitat, música rock i blues, acompanyaments amb flauta travessera i textos sobre l’amor, el desamor, la tristesa, la soledat, l’esperança i fins i tot tocs d’humor.

Javier Gil ja va portar a La Sala el recital poètico-musical ‘(Siempre) Seràs casa en mis bolsillos’, amb Pemi Rovirosa. Ara, tindrà l’oportunitat de portar un nou recital, en aquest cas vinculat a la seva darrera obra poètica.

L’espectacle tindrà lloc el 26 de gener a partir de les 18.30 hores a La Sala. Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir trucant al telèfon de La Sala, 93 588 73 72 els dijous i divendres de 17 a 20 hores i també una estona abans de l’inici de l’espectacle.
Javier Gil ja va oferir a La Sala el recital ‘(Siempre) Serás casa en mis bolsillos’. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses