Les dones de Rubí, protagonistes d’un nou llibre de Núria Julià
Cultura | 24 de gener de 2020

REDACCIÓ
Gairebé un centenar de dones són les protagonistes indiscutibles del llibre ‘Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda’, escrit per la rubinenca Núria Julià. L’obra es presentarà el 8 de febrer a les 19 hores a l’auditori de la Biblioteca.

En aquesta ocasió, l’escriptora local, a banda de publicar la història del Centro Aragonés i explicar el naixement del premi Santa Águeda, també buscava donar visibilitat a la trajectòria vital de cadascuna de les dones premiades amb aquest guardó en els darrers quinze anys.

‘Mujeres de Rubí. Premios Santa Águeda’ és un llibre que també vol reconèixer els 16 anys de treball de l’entitat aragonesa, que té entre els seus objectius organtizar activitats culturals a la ciutat per compartir i donar a conèixer les tradicions i la cultura de l’Aragó.

El Centro Aragonés, amb Francisco Gracia com a president, és una de les entitats amb més trajectòria local, consolidada a la ciutat i que destaca pel seu compromís associatiu.

Pel que fa al contingut del llibre, és un recull de les dones que han destacat a Rubí en àmbits com la comunicació, la salut, la cooperació, la cultura, l’esport o la solidaritat.

El llibre està patrocinat per Finques Vallhonrat, Finques Colomer, Finques Capmany, Campos Estela, Ambes Advocats i la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat.
Portada del llibre. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses