L’AUP publica una revista bianual per arribar a més rubinencs
Política | 4 de febrer de 2020

MARTA CABRERA
’L’Alternativa’ és la nova revista de la formació política Alternativa d’Unitat Popular (AUP), una publicació bianual que arribarà a les cases de tots els rubinencs amb informació sobre la feina que fa l’AUP i altres temes d’actualitat i municipalisme. “És una oportunitat per analitzar els temes profundament i amb tranquil·litat”, ha explicat Eulàlia Formiguera, membre de la formació assembleària.

L’objectiu d’aquesta publicació és “arribar a la ciutadania, les xarxes, les mocions i les rodes de premsa no són suficients per explicar tot allò que volem, és una qüestió que ja teníem pendent de l’anterior mandat”, afegeix Marina Dolset, també integrant de la formació. Amb aquesta iniciativa, l’Alternativa busca apropar-se a nous públics i donar a conèixer la seva marca entre la ciutadania de Rubí.

La publicació té una tirada de 28.000 exemplars, 25.000 dels quals es repartiran a domicili per totes les llars de la ciutat, i la resta es podran trobar en diversos locals i establiments de la ciutat.

Pel que fa al contingut de ‘L’Alternativa’, hi ha una primera part relacionada amb la tasca del grup municipal, concretament de la regidora Betlem Cañizar, hi ha un apartat dedicat a entrevistar una entitat local i hi ha altres espais per tractar temes d’actualitat i drets socials. En aquesta primera publicació, la revista tracta temes com el feminisme, els equipaments, l’abocador de Can Balasc, la política d’habitatge, les pensions i l’entrevista a Rubí Acull.

El pressupost de la revista és de 5.800 euros i s’imprimeix en una impremta cooperativa amb paper reciclat. El repartiment s’ha fet a través de Correus però, segons ha explicat l’AUP, l’objectiu és buscar col·laboracions amb persones aturades i cooperatives per portar la revista a totes les llars.
Membres de l’Alternativa, amb el primer número. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020