L’AUP publica una revista bianual per arribar a més rubinencs
Política | 4 de febrer de 2020

MARTA CABRERA
’L’Alternativa’ és la nova revista de la formació política Alternativa d’Unitat Popular (AUP), una publicació bianual que arribarà a les cases de tots els rubinencs amb informació sobre la feina que fa l’AUP i altres temes d’actualitat i municipalisme. “És una oportunitat per analitzar els temes profundament i amb tranquil·litat”, ha explicat Eulàlia Formiguera, membre de la formació assembleària.

L’objectiu d’aquesta publicació és “arribar a la ciutadania, les xarxes, les mocions i les rodes de premsa no són suficients per explicar tot allò que volem, és una qüestió que ja teníem pendent de l’anterior mandat”, afegeix Marina Dolset, també integrant de la formació. Amb aquesta iniciativa, l’Alternativa busca apropar-se a nous públics i donar a conèixer la seva marca entre la ciutadania de Rubí.

La publicació té una tirada de 28.000 exemplars, 25.000 dels quals es repartiran a domicili per totes les llars de la ciutat, i la resta es podran trobar en diversos locals i establiments de la ciutat.

Pel que fa al contingut de ‘L’Alternativa’, hi ha una primera part relacionada amb la tasca del grup municipal, concretament de la regidora Betlem Cañizar, hi ha un apartat dedicat a entrevistar una entitat local i hi ha altres espais per tractar temes d’actualitat i drets socials. En aquesta primera publicació, la revista tracta temes com el feminisme, els equipaments, l’abocador de Can Balasc, la política d’habitatge, les pensions i l’entrevista a Rubí Acull.

El pressupost de la revista és de 5.800 euros i s’imprimeix en una impremta cooperativa amb paper reciclat. El repartiment s’ha fet a través de Correus però, segons ha explicat l’AUP, l’objectiu és buscar col·laboracions amb persones aturades i cooperatives per portar la revista a totes les llars.
Membres de l’Alternativa, amb el primer número. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre