Continental posa una primera oferta sobre la taula per abordar els acomiadaments
Economia | 4 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Continental ha fet una primera oferta als treballadors de la multinacional per si el procés de reindustrialització fracassa o per si qui adquireixi les plantes no es volf fer càrrec de la totalitat de la plantilla, formada per 760 treballadors, segons ha anunciat la mateixa companyia a través d’un comunicat.

Començar a negociar els acomiadaments és una de les peticions que els representants dels treballadors han fet a la direcció de l’empresa des que es va saber la voluntat de Continental de desfer-se de la fàbrica.

L’oferta de Continental es va posar sobre la taula el dilluns en una reunió que van mantenir la direcció de la multinacional alemanya, representants dels treballadors de les plantes de Rubí i representants del govern de la Generalitat. Els detalls de l’oferta, de moment, no han transcendit.

En paral·lel, l’empresa continua buscant un possible comprador per tal de reindustrialitzar la fàbrica. Segons el comunicat de l’empresa, s’estan produint avenços positius en el diàleg i la negociació amb possibles compradors de les instal·lacions de Rubí, però l’empresa afirma que no pot anunciar resultats vinculats a aquest procés i que necessita més temps per trobar una solució satisfactòria pels treballadors.

De fet, segons ha informat l’agència EFE, hi ha cinc grups d’inversió interessats, a més d’un inversor coreà que s’ha interessat per la fàbrica de Rubí a través de la Generalitat, però tots són perfils no industrials, per la qual cosa no són els més idonis per assumir la totalitat de la plantilla de Continental a Rubí.
Treballadors de Continental, durant una manifestació. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020