Important reducció de l’atur a Rubí al gener
Economia | 5 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Bones notícies en el tancament de l’índex de persones desocupades al gener a Rubí, segons les dades del Servei d’Ocupació de Catalunya. La ciutat registra un fort descens, el més elevat de la comarca, amb 170 persones menys inscrites en la llista d’aturats. Amb aquesta reducció del nombre d’aturats, la xifra se situa en les 4.513 persones inscrites a l’atur.

La disminució del nombre de persones aturades a Rubí contrasta amb la situació a la resta de municipis, que baixen però no tant, com ara Terrassa (-48) o Sant Cugat (-39). Mentre que altres pobles i ciutats veuen com augmenta el nombre de persones sense feina, com és el cas de Sabadell (+42) o Cerdanyola (+44).

Pel que fa a la mitjana de la comarca, l’atur s’ha reduït en -56 persones i actualment hi ha 49.477 persones sense treball.

Pel que fa a la taxa d’atur registral del desembre, que s’ha fet pública ara, Rubí, amb un 12,47%, continua per sobre de la mitjana de Sabadell (11,85%), Terrassa (12,27%), Sant Cugat (6,25%) i Cerdanyola (9,04%).
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mor per coronavirus Maria Rusiñol, molt coneguda i estimada a la ciutat per exercir durant molts anys com a infermera
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Un hotel de Rubí acollirà malalts de coronavirus de l’Hospital General
La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit
L'Ajuntament estudia sancionar TMA per no cessar l'activitat durant el confinament