Important reducció de l’atur a Rubí al gener
Economia | 5 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Bones notícies en el tancament de l’índex de persones desocupades al gener a Rubí, segons les dades del Servei d’Ocupació de Catalunya. La ciutat registra un fort descens, el més elevat de la comarca, amb 170 persones menys inscrites en la llista d’aturats. Amb aquesta reducció del nombre d’aturats, la xifra se situa en les 4.513 persones inscrites a l’atur.

La disminució del nombre de persones aturades a Rubí contrasta amb la situació a la resta de municipis, que baixen però no tant, com ara Terrassa (-48) o Sant Cugat (-39). Mentre que altres pobles i ciutats veuen com augmenta el nombre de persones sense feina, com és el cas de Sabadell (+42) o Cerdanyola (+44).

Pel que fa a la mitjana de la comarca, l’atur s’ha reduït en -56 persones i actualment hi ha 49.477 persones sense treball.

Pel que fa a la taxa d’atur registral del desembre, que s’ha fet pública ara, Rubí, amb un 12,47%, continua per sobre de la mitjana de Sabadell (11,85%), Terrassa (12,27%), Sant Cugat (6,25%) i Cerdanyola (9,04%).
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020