La SoniK es veu obligada a cancel·lar el No Woman No Fest perquè l’Ajuntament no els deixa el Celler
Cultura | 7 de febrer de 2020

REDACCIÓ
L'entitat juvenil i musical La SoniK ha anunciat que cancel·la la segona edició del festival multidisciplinari No Woman No Fest, perquè l'Ajuntament no permet que es faci al Celler. Segons explica l'entitat en un comunicat, després de demanar l'equipament al desembre, el consistori els ha informat, dos mesos després, que no els cedeix el Celler per fer l'activitat, ja que vol que es deixin de fer aquests tipus d'actes.

Fa tot just un mes es va fer en aquest equipament la Festa de Cap d'Any i habitualment es realitzen vermuts musicals, activitats artístiques, de circ, dansa i també l'InFest. Per aquest motiu, La SoniK no entén per què el consistori no els permet fer el festival allà, com ja es va fer l'any passat coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

L'entitat es mostra "indignada" i sent "ràbia, impotència i vergonya" perquè es tracta d'un esdeveniment en el qual hi participen cinc entitats de Rubí i una vintena d'artistes i lamenten que en canvi sí que s'hagi confirmat un festival musical com el Primavera Pop, que costa milers d'euros.

Amb tan poc temps de marge, els organitzadors del festival no han pogut trobar una localitat alternativa, ja que l'Ateneu està complet, i consideren que fer-ho a l'aire lliure, havent de renunciar a la meitat de les activitats, afecta directament al caràcter multidisciplinari del festival, motiu pel qual finalment l'han cancel·lat.

L'Ajuntament, per la seva banda, de moment encara no ha fet cap declaració sobre la polèmica.
L'any passat el festival es va celebrar al Celler.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats