El Desván estrena ‘Ratitos de viaje en taxi’ aquest cap de setmana a La Sala
Cultura | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
La companyia de teatre ‘El Desván’ estrena aquest cap de setmana al teatre municipal La Sala l’obra ‘Ratitos de viaje en taxi’, sis divertides històries que transcorren en un taxi. L’obra ha estat escrita per M. Luz Cruz, qui també assumeix la direcció escènica.

En ‘Ratitos de viaje en taxi’ es donen cita els personatges més variats, amb els seus problemes i les seves manies. Situacions quotidianes, retalls de realitat, entre carrera i carrera, els taxistes observen pel retrovisor les cares dels seus passatgers i van sentint fragments de converses que, a vegades, els obliguen a ser còmplices de les històries més disbaratades.

Un prepotent executiu i la seva sacrificada secretaria, les bromistes prostitutes, un aturat molt particular, una parella en tràmits de separació, una advocada amb molta feina i una mare i una filla en plenes compres de Nadal. Encarna Villaboa, Israel García, Cristina Ruiz, Javi García, Noemí Villegas, Eric Roig i Conchi Morales són els actors i actrius que donaran vida a aquests personatges.

Les representacions tindran lloc el dissabte 15 de febrer a les 21 h i diumenge 16 de febrer a les 18.30 h a La Sala, en el marc de la Temporada de Teatre i Dansa amateur de Rubí.
Cartell de l'espectacle que es representarà a La Sala.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos