El Desván estrena ‘Ratitos de viaje en taxi’ aquest cap de setmana a La Sala
Cultura | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
La companyia de teatre ‘El Desván’ estrena aquest cap de setmana al teatre municipal La Sala l’obra ‘Ratitos de viaje en taxi’, sis divertides històries que transcorren en un taxi. L’obra ha estat escrita per M. Luz Cruz, qui també assumeix la direcció escènica.

En ‘Ratitos de viaje en taxi’ es donen cita els personatges més variats, amb els seus problemes i les seves manies. Situacions quotidianes, retalls de realitat, entre carrera i carrera, els taxistes observen pel retrovisor les cares dels seus passatgers i van sentint fragments de converses que, a vegades, els obliguen a ser còmplices de les històries més disbaratades.

Un prepotent executiu i la seva sacrificada secretaria, les bromistes prostitutes, un aturat molt particular, una parella en tràmits de separació, una advocada amb molta feina i una mare i una filla en plenes compres de Nadal. Encarna Villaboa, Israel García, Cristina Ruiz, Javi García, Noemí Villegas, Eric Roig i Conchi Morales són els actors i actrius que donaran vida a aquests personatges.

Les representacions tindran lloc el dissabte 15 de febrer a les 21 h i diumenge 16 de febrer a les 18.30 h a La Sala, en el marc de la Temporada de Teatre i Dansa amateur de Rubí.
Cartell de l'espectacle que es representarà a La Sala.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020