El Bfast Duatló Rubí serà la seu del Campionat de Catalunya absolut
Esports | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
El Bfast Duatló de Rubí ja té data, serà el proper 22 de març quan la ciutat tornarà a acollir un dels duatlons més reconeguts del territori. Enguany, la prova va ser escollida per ser la seu del Campionat de Catalunya Absolut de Duatló de carretera, gràcies al reconeixement per part dels duatletes i la Federació Catalana de Triatló i a la gran tasca de tots els voluntaris en edicions anteriors.

Els veïns de Rubí podran gaudir a partir de les 9 del matí d’una competició que enguany es tornarà a disputar en distància esprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2,5 km més a peu per finalitzar la prova.

Una altra de les novetats que tindrà enguany és la incorporació d’un duatló infantil, que tindrà lloc després de la prova absoluta. Així, es dona relleu a les set fantàstiques edicions de la Triatló Infantil de Rubí que durant els últims anys s’ha realitzat a l’estiu. L’objectiu d’aquesta novetat és agrupar totes les proves de duatló i triatló per fer del cap setmana una gran festa del duatló a la ciutat.

En aquesta edició s’espera una participació d’uns 400 esportistes en el cas dels adults i 150 esportistes en el cas de la prova infantil.

Un any més, la marca de roba esportiva Bfast segueix apostant per l’esport a la ciutat i donarà nom al Duatló de Rubí com a principal patrocinador d’una de les proves esportives més importants de la ciutat. Les inscripcions ja es troben obertes al web www.duatlorubi.com.

Col·laboradors
La prova, organitzada pel Club Natació Rubí, compta amb col·laboració dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat del Vallès, la Federació Catalana de Triatló, la Policia Local, el Servei Català de Trànsit i diferents associacions de la ciutat. A més, per aquesta edició es necessitarà la col·laboració de més de 150 voluntaris.

Aquelles persones que vulguin col·laborar amb el Duatló només cal que facin la inscripció a www.duatlorubi.com i el 22 de març podran viure la prova des de dins, a més de rebre l’esmorzar, la samarreta de la prova, una bossa d’obsequis i participar en diferents sortejos.
El Duatló de Rubí se celebrarà el 22 de març. / El Gra
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats