L’Escola de Salut impulsada pel CAP Anton Borja esgota les inscripcions
Actualitat | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
El CAP Anton Borja ha organitzat la primera Escola de Salut de Rubí amb el suport de l’Ajuntament. La proposta ha rebut una gran acollida per part de la ciutadania, ja que s’han esgotat les 50 places disponibles i hi ha 25 persones que estan en llista d’espera.

La sessió inaugural de l’Escola de Salut va tenir lloc el dijous de la setmana passada i va comptar amb la participació de la regidora de Salut Pública, Marta Oliva, així com de diferents responsables del centre d’atenció primària.

“És un projecte que encaixa amb allò que l’equip de govern vol treballar durant aquest mandat: parlar, conèixer i construir una xarxa al voltant de la salut, potenciant la salut comunitària”, va explicar la regidora.

La directora del CAP Anton Borja, Rosa Jurado, ha explicat que el projecte va començar a caminar fa més d’un any, amb la intenció “d’apropar el CAP a la ciutadania d’una altra manera, d’ajudar i poder educar en salut”.

L’Escola de Salut consisteix en diferents seminaris teòrics i pràctics impartits per professionals i entitats de la ciutat i neix amb la voluntat d’esdevenir un espai formatiu en matèria de salut, que proporcioni als majors de 50 anys autonomia i capacitat per a la seva autocura.

El curs té 16 sessions que s’impartiran al Rubí Forma i que tracten temes com l’alimentació, els rumors, la prevenció d’accidents, les emocions, la memòria, els hipopressius, les autocures, la farmaciola, la sexualitat o l’envelliment.
Inauguració de l’Escola de Salut de Rubí. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats