L’Escola de Salut impulsada pel CAP Anton Borja esgota les inscripcions
Actualitat | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
El CAP Anton Borja ha organitzat la primera Escola de Salut de Rubí amb el suport de l’Ajuntament. La proposta ha rebut una gran acollida per part de la ciutadania, ja que s’han esgotat les 50 places disponibles i hi ha 25 persones que estan en llista d’espera.

La sessió inaugural de l’Escola de Salut va tenir lloc el dijous de la setmana passada i va comptar amb la participació de la regidora de Salut Pública, Marta Oliva, així com de diferents responsables del centre d’atenció primària.

“És un projecte que encaixa amb allò que l’equip de govern vol treballar durant aquest mandat: parlar, conèixer i construir una xarxa al voltant de la salut, potenciant la salut comunitària”, va explicar la regidora.

La directora del CAP Anton Borja, Rosa Jurado, ha explicat que el projecte va començar a caminar fa més d’un any, amb la intenció “d’apropar el CAP a la ciutadania d’una altra manera, d’ajudar i poder educar en salut”.

L’Escola de Salut consisteix en diferents seminaris teòrics i pràctics impartits per professionals i entitats de la ciutat i neix amb la voluntat d’esdevenir un espai formatiu en matèria de salut, que proporcioni als majors de 50 anys autonomia i capacitat per a la seva autocura.

El curs té 16 sessions que s’impartiran al Rubí Forma i que tracten temes com l’alimentació, els rumors, la prevenció d’accidents, les emocions, la memòria, els hipopressius, les autocures, la farmaciola, la sexualitat o l’envelliment.
Inauguració de l’Escola de Salut de Rubí. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020