L’Ajuntament fa marxa enrere i La SoniK podrà celebrar el No Woman No Fest al Celler
Actualitat | 11 de febrer de 2020

REDACCIÓ
L’Associació Juvenil i Musical La SoniK ha fet públic a través de les xarxes socials que finalment podran programar el festival No Woman No Fest el 7 de març despré que l’Ajuntament els hagi cedit el Celler. El divendres l’entitat rubinenca va avisar de la cancel·lació de l’esdeveniment, que es va fer per primera vegada l’any passat coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, perquè el consistori no els havia cedit el Celler i els havia avisat amb molt poc marge per buscar un emplaçament alternatiu. Després d’estar considerant l’opció de fer algunes de les activitats previstes en alguna plaça de la ciutat, finalment els organitzadors van decidir cancel·lar-lo.

El dilluns, però, l’entitat va informar que el No Woman No Fest havia estat reprogramat després que l’Ajuntament fes marxa enrere i accedís a cedir-los l’espai del Celler per fer les diverses activitats. Els integrants de La SoniK s’han mostrat agraïts, però alhora decebuts per com s’ha arribat a aquesta decisió final. L’Ajuntament, per la seva banda, no ha donat cap explicació sobre la polèmica amb l’entitat juvenil i musical.

Més de 12 hores de festival
Així, el No Woman No Fest se celebrarà a partir de les 12 h al Celler el 7 de març i arrencarà amb una activitat destinada als infants i l’obertura de l’exposició, que es farà a l’interior de l’equipament cultural. A les 14 h està previst el dinar popular, mentre que a les 16 h tindrà lloc una taula rodona, a les 17 h hi haurà tallers, a les 18 h recitals poètics i a les 19 h una performance col·lectiva. A més, a les 13 i les 18 h hi haurà un passi audiovisual. Per tancar el festival, a partir de les 20 h estan previstos els concerts dels grups El Jardín de Fátima, Sista Cora ft. Lena, Sandré i PD Penta.
El festival es desenvoluparà amb normalitat al Celler.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos