L’artista rubinenc Sergi Marcos inaugura la mostra ‘Abismes’ a Sant Cugat
Cultura | 12 de febrer de 2020

REDACCIÓ
El pintor rubinenc Sergi Marcos inaugura aquest dijous 13 de febrer la mostra ‘Abismes’ a l’espai Lluís Ribas Club d’Art de Sant Cugat del Vallès.

Es tracta d’una exposició formada per una selecció de 20 peces d’una sèrie de cinquanta obres en oli sobre paper, de diferents mesures i suports que Marcos va crear entre el 2017 i el 2018.

L’artista explica que en aquestes obres ha expressat fets concrets, sentiments i situacions viscudes i també intuïcions i incerteses. Un diàleg amb ell mateix, un descens a les profunditats on es pot dialogar amb els fantasmes del passat, del present i del futur. Una aliança amb la pintura i l’associació amb la tècnica que l’ha permès sobreviure als abismes que ens genera l’existència, sigui per la pressió de la societat o per la insaciabilitat interior: “Potser en el fons de l’abisme podem trobar la força que ens condueixi cap a la calma i la dignitat”, apunta Marcos.

L’exposició es podrà visitar fins al 14 de març en aquesta galeria, situada al carrer Gorina, 13, de Sant Cugat del Vallès. L’horari és dijous i divendres de 17.30 a 20.30 h i dissabtes d’11.30 a 14 h i de 18 a 20.30 h.
Sergi Marcos, amb la seva obra. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos