L’artista rubinenc Sergi Marcos inaugura la mostra ‘Abismes’ a Sant Cugat
Cultura | 12 de febrer de 2020

REDACCIÓ
El pintor rubinenc Sergi Marcos inaugura aquest dijous 13 de febrer la mostra ‘Abismes’ a l’espai Lluís Ribas Club d’Art de Sant Cugat del Vallès.

Es tracta d’una exposició formada per una selecció de 20 peces d’una sèrie de cinquanta obres en oli sobre paper, de diferents mesures i suports que Marcos va crear entre el 2017 i el 2018.

L’artista explica que en aquestes obres ha expressat fets concrets, sentiments i situacions viscudes i també intuïcions i incerteses. Un diàleg amb ell mateix, un descens a les profunditats on es pot dialogar amb els fantasmes del passat, del present i del futur. Una aliança amb la pintura i l’associació amb la tècnica que l’ha permès sobreviure als abismes que ens genera l’existència, sigui per la pressió de la societat o per la insaciabilitat interior: “Potser en el fons de l’abisme podem trobar la força que ens condueixi cap a la calma i la dignitat”, apunta Marcos.

L’exposició es podrà visitar fins al 14 de març en aquesta galeria, situada al carrer Gorina, 13, de Sant Cugat del Vallès. L’horari és dijous i divendres de 17.30 a 20.30 h i dissabtes d’11.30 a 14 h i de 18 a 20.30 h.
Sergi Marcos, amb la seva obra. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020