Els patinets i les caques de gossos sense recollir, principals problemes detectats pels agents cívics
Actualitat | 12 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Rubí compta amb un equip de vuit agents pel civisme, amb la incorporació, a principis d’any, de quatre nous efectius als quatre que ja estaven operatius des de la tardor. L’objectiu dels agents cívics és informar i sensibilitzar la ciutadania sobre el manteniment i la cura de l’espai públic, a més de recollir les queixes o dubtes dels ciutadans o informar-los sobre com poden gestionar qualsevol incidència a la via pública.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, va donar la benvinguda a les noves incorporacions dimarts al matí en un acte a la sala de plens del consistori. Segons van explicar els mateixos agents cívics, les problemàtiques que actualment es troben més pels carrers és la lliure circulació en patinet per zones restringides a vianants i el fet de no recollir les caques dels gossos de la via pública.

“En general la ciutadania acostuma a escoltar i a fer cas, però el que és incívic, és incívic”, han assenyalat Eva Alonso i Immaculada Villarejo, dues de les noves agents.

El nou equip ha estat contractat per sis mesos i són persones majors de 45 anys en situació d’atur. El seu horari és dilluns, dimecres i divendres de les 15 a les 20 h i dimarts i dijous de les 9 a les 13 h i de les 15.30 a les 19 h.
És habitual veure patinets i bicis circulant per llocs on tenen prohibit. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020