EdRa proposa un projecte artístic col·lectiu sobre la diversitat sexual i de gènere a l’alumnat de secundària
Cultura | 14 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Cartell promocional de l'activitat.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) proposa a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat de la ciutat que s’incorporin al projecte LGTB+ Rubí, identitats, igualtat i diversitat, una exposició col·lectiva i multidisciplinària que reflexionarà sobre la diversitat sexual i de gènere a partir de les obres de les persones joves que hi vulguin participar. Aquest any, el projecte gira al voltant del moviment LGBT+ amb la voluntat de donar la possibilitat als estudiants d’expressar-se artísticament sobre la diversitat de gèneres, sexes i relacions personals amb l’objectiu de combatre els estereotips i l’exclusió.

Les persones que hi vulguin participar han d’omplir la butlleta de participació que trobaran al web d’edRa i entregar la fitxa tècnica de la seva obra (breu descripció, tècnica i mida) fins al 17 de febrer a l’escola d’art. La creació acabada, que pot ser en qualsevol format digital o físic, s’ha de lliurar a l’escola fins al 5 de març dins de l’horari de secretaria. Totes les obres rebudes es podran veure a diferents espais expositius de la ciutat del 17 al 29 de març. Les peces i accions artístiques s’integraran al municipi per dialogar amb la gent i promoure el debat.

A més, edRa ha organitzat una xerrada sota el títol Conceptes, dades i simbologies LGTBI, a càrrec de Jordi Samsó, president del Casal Lambda, i Maria León, responsable d’assessoria educativa de l’entitat. L’activitat tindrà lloc el dilluns 17 de febrer a les 11 h i les 15 h, a l’auditori de l’escola.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020