L’Arribo del Carnestoltes de Barcelona arribarà primer a Rubí
Cultura | 14 de febrer de 2020

REDACCIÓ
L'Arribo de Carnestoltes és una activitat tradicional del Carnaval a Barcelona.
El Centre de Dansa Tradicional Catalana de l’Espona ofereix una nova versió de l’activitat Divendres Faves Tendres, que en aquesta ocasió tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a partir de les 21 h.

L’espectacle que es preestrenarà serà l’Arribo del Carnaval de Barcelona, amb els Comediants, l’Orquestra Reial del Carnaval i l’Esbart Dansaire de Rubí. “L’Esbart fa cinc anys que participa en l’Arribo del Carnaval de Barcelona i fa tres anys que la feina artística dels Comediants es fa a l’Espona, el que farem serà un assaig general amb els personatges, els músics i part del vestuari, podem dir que l’Arribo del Carnaval de Barcelona arribarà abans a Rubí que a Barcelona”, ha explicat Joan Camps, president de l’Esbart Dansaire de Rubí.

A més, a partir de les 22 h, també s’oferirà una mostra de les danses de Carnaval amb l’orquestra en directe, els ballarins i els músics, una actuació que també s’oferirà durant el Carnestoltes de Barcelona.
Les dues activitats artístiques estan obertes a tota la ciutadania i són gratuïtes amb la intenció d’apropar a la ciutadania rubinenca la feina que es fa a l’Espona.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos