Resultats diversos per a la Penya Blaugrana en la darrera jornada de lliga
Esports | 14 de febrer de 2020

Penya Blaugrana
Els equips del futbol base de la Penya Blaugrana Ramon Llorens van jugar els seus corresponents partits de lliga resultats diversos. El Prebenjamí A va aconseguir la victòria a casa del Pueblo Nuevo amb un ajustat 1-2, amb els dos gols de Said. El Prebenjamí B també va guanyar a casa en el derbi jugat contra el Rubí per 3-2, amb gols d’Anas i dos d’Elias. Els benjamins van perdre els dos.

L’A ho va fer a casa del Sant Cugat per 4-5, amb dos gols de Thiago i dos de Thierno, mentre que el B va perdre a casa contra la Terlenka per 2-3, amb gols de Biel Osuna i Ibrahim. L’Aleví A va guanyar a casa del Vacarisses per 1-17. Els gols van ser d’Izan, Ismael, Ian (4), Jordi Huertas (3) i Aria (8). L’Aleví B va guanyar a casa contra el Vacarisses també per 10-0 amb gols d’Àlex Sirvent, Àlex Rodríguez (2), Gerard (2), Sully (2) i Erik (3). El Cadet A va guanyar a casa contra el Can Parellada per 4-1 amb gols d’Adnan i Ian (3), mentre que el Cadet B va perdre per 3-0 a casa de la Roureda. El Juvenil va caure al camp del Juan XXIII per 5-2. Van marcar Tijan i Aissam.

Cal destacar que els benjamins del club van gaudir d’una formació rebuda a càrrec del FC Barcelona, on van poder realitzar un entrenament amb els entrenadors del futbol base del Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020