Resultats diversos per a la Penya Blaugrana en la darrera jornada de lliga
Esports | 14 de febrer de 2020

Penya Blaugrana
Els equips del futbol base de la Penya Blaugrana Ramon Llorens van jugar els seus corresponents partits de lliga resultats diversos. El Prebenjamí A va aconseguir la victòria a casa del Pueblo Nuevo amb un ajustat 1-2, amb els dos gols de Said. El Prebenjamí B també va guanyar a casa en el derbi jugat contra el Rubí per 3-2, amb gols d’Anas i dos d’Elias. Els benjamins van perdre els dos.

L’A ho va fer a casa del Sant Cugat per 4-5, amb dos gols de Thiago i dos de Thierno, mentre que el B va perdre a casa contra la Terlenka per 2-3, amb gols de Biel Osuna i Ibrahim. L’Aleví A va guanyar a casa del Vacarisses per 1-17. Els gols van ser d’Izan, Ismael, Ian (4), Jordi Huertas (3) i Aria (8). L’Aleví B va guanyar a casa contra el Vacarisses també per 10-0 amb gols d’Àlex Sirvent, Àlex Rodríguez (2), Gerard (2), Sully (2) i Erik (3). El Cadet A va guanyar a casa contra el Can Parellada per 4-1 amb gols d’Adnan i Ian (3), mentre que el Cadet B va perdre per 3-0 a casa de la Roureda. El Juvenil va caure al camp del Juan XXIII per 5-2. Van marcar Tijan i Aissam.

Cal destacar que els benjamins del club van gaudir d’una formació rebuda a càrrec del FC Barcelona, on van poder realitzar un entrenament amb els entrenadors del futbol base del Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Rubí tallarà l’avinguda de l’Estatut diumenge per celebrar la Setmana de la mobilitat sostenible