Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Una de les persones agredides ha hagut de ser traslladada a l'Hospital Mútua de Terrassa
Actualitat | 18 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Al voltant de les 11 h del matí, un home ha agredit presumptament tres agents de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), un dels quals ha quedat en estat greu, tot i que després el Servei d'Emergències Mèdiques l'ha pogut estabilitzar i l'ha traslladat a l'Hospital Mútua de Terrassa. L'assaltant també ha agredit dos agents més de seguretat de FGC, que han resultat contusionats.

Segons els Mossos d'Esquadra, el presumpte agressor hauria intentat saltar la barrera de l'accés al tren sense pagar i en ser detectat pels vigilants, s'hauria enfrontat a aquests, donant-li un cop al cap a un d'ells, el que ha resultat ferit de més gravetat. Després hauria intentat fugir, però ha estat retingut pels altres vigilants que es trobaven allà. Agents dels Mossos d'Esquadra l'han detingut.
A l'esquerra, la persona agredida que ha hagut de ser traslladada a l'hospital, a la dreta, l'home detingut pels Mossos. / Montse Camero
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Una empresa de Rubí comercialitzava gel hidroalcohòlic fals
Infermers de l’Hospital General demanen que s’enviïn missatges als pacients malalts
Els Mossos detenen un atracador per assaltar tres supermercats i una benzinera de Rubí