ERC diu que l’Ajuntament té la culpa de les 4 obres aturades per desistiment
Corbera acusa l’Ajuntament de “tenir mala fama, perque paga tard i malament”
Política | 19 de febrer de 2020

MARTA CABRERA
Xavier Corbera i Montse Soler, d’Esquerra. / Cedida
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) responsabilitza l’Ajuntament de Rubí pel desistiment de tres empreses que han provocat l’aturada de quatre projectes d’obres que ja havien començat o estaven a punt de fer-ho. Es tracta del projecte d’ampliació del Centre Educatiu de Ca n’Oriol, les obres d’enjardinament dels Nius, la reparació de la xemeneia de l’Escardívol i la millora del cementiri.

“L’Ajuntament té mala fama perquè paga tard i malament i això dificulta que les empreses es presentin en licitacions d’obres, sobretot quan algunes empreses adjudicatàries es dediquen a rebentar preus i l’Ajuntament ho accepta”, ha expressat Xavier Corbera, portaveu de la formació republicana.

Esquerra considera que el fet que el consistori faci informes tècnics favorables d’empreses que fan ofertes per sota del preu de licitació és un dels motius pels quals de les 16 obres que hi ha a la ciutat, quatre estiguin en aquesta situació. “Algú ha de sortir a donar explicacions per la mala gestió”.

Corbera també ha demanat a En Comú Podem que faci un pas cap a l’oposició i forci “el PSC a fer el que necessita la ciutat i no a fer el que necessita el PSC” i els acusa de ser “còmplices” de la situació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats