Més de 3 milions d’euros per millorar el polígon Rubí Sud
Política | 28 de febrer de 2020

MARTA CABRERA
Entre els projectes que van ser aprovats durant la sessió plenària de dijous, destaca el de millora del polígon Rubí Sud, concretament dels carrers Domènec i Montaner, Cèsar Martinell, Puig i Giralt, Josep Maria Jujol, Emili Solà i un tram de l’avinguda Gaudí. Es destinaran prop de 3,3 milions d’euros per reparar i renovar els paviments, per adequar l’enllumenat públic, millorar la xarxa d’aigua potable i per introduir una xarxa soterrada de canalitzacions per a les telecomunicacions. També es preveu renovar la senyalització i arranjar les zones verdes. Les obres, que tindran una durada de vuit mesos, seran licitades durant els propers mesos.

També s’ha aprovat el projecte de millora del carrer Parellada, amb un pressupost de prop de 135.000 euros. En aquesta acció, es preveu reurbanitzar el carrer renovant el paviment i millorant l’accessibilitat. També es faran millores de canalització de l’aigua pluvial i en l’enllumenat públic, que serà led, i es renovarà la senyalització, a més d’instal·lar mobiliari urbà.

Substitució de la gespa del camp de Can Rosés
D’altra banda, també s’ha aprovat el projecte de substitució de la gespa del camp de futbol de Can Rosés. L’estat actual de la gespa és deficient per l’ús. Les fibres de gespa estan desgastades i el cautxú s’acumula al camp. El pressupost d’aquesta obra és de prop de 350.000 euros. L’obra es licitarà aviat i les obres duraran unes cinc setmanes.
Una de les accions que es farà és reparar el ferm d'una part del polígon.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats