La Cambra de Terrassa presentarà a Rubí l’avantprojecte de llei per a la dinamització del comerç local
Economia | 3 de març de 2020

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa organitza a Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat i Rubí Comerç, una presentació de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). L’avantprojecte té com a objectiu buscar i enfocar solucions a la problemàtica i agilitat del comerç de proximitat per obrir-se camí davant el complex i competitiu entorn comercial i per aconseguir la dinamització i revitalització d’espais en els quals es concentren activitats industrials, comercials o de serveis.

La sessió tindrà lloc el pròxim 19 de març a la masia Can Serra. Moisés Rodríguez, regidor de Comerç, donarà la benvinguda als assistents i Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat, i Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç, seran les encarregades de presentar a les persones assistents el contingut i les possibilitats de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, realitzarà la cloenda.

La presentació, d’una durada aproximada d’una hora i mitja, començarà a les 14.15 h per facilitar l’assistència dels responsables d’establiments i associacions comercials de la ciutat, que disposaran d’un torn de preguntes i intervencions.

Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció a comunicacio@cambraterrassa.org.
La intenció d'aquesta llei és afavorir el comerç local. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Una empresa de Rubí comercialitzava gel hidroalcohòlic fals
Infermers de l’Hospital General demanen que s’enviïn missatges als pacients malalts
Els Mossos detenen un atracador per assaltar tres supermercats i una benzinera de Rubí