La Cambra de Terrassa presentarà a Rubí l’avantprojecte de llei per a la dinamització del comerç local
Economia | 3 de març de 2020

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa organitza a Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat i Rubí Comerç, una presentació de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). L’avantprojecte té com a objectiu buscar i enfocar solucions a la problemàtica i agilitat del comerç de proximitat per obrir-se camí davant el complex i competitiu entorn comercial i per aconseguir la dinamització i revitalització d’espais en els quals es concentren activitats industrials, comercials o de serveis.

La sessió tindrà lloc el pròxim 19 de març a la masia Can Serra. Moisés Rodríguez, regidor de Comerç, donarà la benvinguda als assistents i Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat, i Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç, seran les encarregades de presentar a les persones assistents el contingut i les possibilitats de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, realitzarà la cloenda.

La presentació, d’una durada aproximada d’una hora i mitja, començarà a les 14.15 h per facilitar l’assistència dels responsables d’establiments i associacions comercials de la ciutat, que disposaran d’un torn de preguntes i intervencions.

Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció a comunicacio@cambraterrassa.org.
La intenció d'aquesta llei és afavorir el comerç local. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats