Mireia Boya presentarà el llibre ‘Trencar el silenci’ a Rubí
Cultura | 4 de març de 2020

REDACCIÓ
L’exdiputada de la CUP Mireia Boya presentarà a Rubí el seu llibre ‘Trencar el silenci’, en el qual fa un relat íntim del seu pas per la política, principalment de la seva experiència al Parlament i al Secretariat Nacional del partit. Boya va dimitir després de fer públic que havia patit assetjament masclista dins del partit.

En aquest llibre, l’aranesa explica el dolor per no haver pogut estar més a prop de la seva mare en els seus darrers moments, les actituds masclistes patides en primera persona, l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i la repressió i les seves conseqüències o el valor de la solidaritat i la sororitat.

El retrat que fa Mireia Boya de la classe política catalana és la d’un món salvatge i masculinitzat que necessita canviar en femení i, per fer-ho, necessita autocrítica, comprensió i empatia per tal de fer-la més humana i despatriarcalitzar-la.

La presentació del llibre, que també comptarà amb la presència de la periodista Elena Freixa, està prevista l’11 de març a les 19 h a l’Ateneu i està organitzat pel Racó del Llibre.
Mireia Boya va deixar el Secretariat Nacional de la CUP després de fer públic un assetjament masclista. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments