Mireia Boya presentarà el llibre ‘Trencar el silenci’ a Rubí
Cultura | 4 de març de 2020

REDACCIÓ
L’exdiputada de la CUP Mireia Boya presentarà a Rubí el seu llibre ‘Trencar el silenci’, en el qual fa un relat íntim del seu pas per la política, principalment de la seva experiència al Parlament i al Secretariat Nacional del partit. Boya va dimitir després de fer públic que havia patit assetjament masclista dins del partit.

En aquest llibre, l’aranesa explica el dolor per no haver pogut estar més a prop de la seva mare en els seus darrers moments, les actituds masclistes patides en primera persona, l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i la repressió i les seves conseqüències o el valor de la solidaritat i la sororitat.

El retrat que fa Mireia Boya de la classe política catalana és la d’un món salvatge i masculinitzat que necessita canviar en femení i, per fer-ho, necessita autocrítica, comprensió i empatia per tal de fer-la més humana i despatriarcalitzar-la.

La presentació del llibre, que també comptarà amb la presència de la periodista Elena Freixa, està prevista l’11 de març a les 19 h a l’Ateneu i està organitzat pel Racó del Llibre.
Mireia Boya va deixar el Secretariat Nacional de la CUP després de fer públic un assetjament masclista. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi