Resultats diversos per a la Penya Blaugrana Ramon Llorens
Esports | 6 de març de 2020

PB
Els equips del futbol base de la Penya Blaugrana Ramon Llorens van disputar els seus partits de lliga amb diferents resultats. El Prebenjamí A va perdre al camp de l’Ullastrell per 4-2. Els gols de la Penya van ser de Dilan. El Prebenjamí B va empatar a casa del Mira-sol per 3-3, amb gols d’Adam i Anas (2).

El Benjamí A es va endur la victòria per 1-5 en el derbi jugat a casa de l’Olímpic Can Fatjó. Els gols van ser obra d’Eric, Pol, Biel Osuna i Thiago (2). El Benjamí B va perdre a casa per la mínima contra la PB Sant Cugat, tot i fer un molt bon partit.

L’Aleví A va guanyar al camp del Sant Pere Nord amb un resultat molt contundent. Els gols els van marcar Jordi Huertas, Aria, Ismael, David, Izan i Anouar. L’Aleví B continua amb la seva bona ratxa i va aconseguir la victòria al seu camp contra el Joan XXIII per 6-2, amb gols de Thierno, Aislam, Erik i Sully (3).

El Cadet A va guanyar a casa del Can Trias per 5-1, amb gols de Pau i Ian Moreno (4). El Cadet B va perdre al camp del Montcada per 1-6, el gol de l’honor el va aconseguir Mounir. El Juvenil va perdre contra l’Escola Pia per 0-5 i l’Amateur va tornar a caure al camp del Can Mas Ripollet per 4-2.
El Benjamí A de la Penya Blaugrana es va imposar per 1-5 a l’Olímpic Can Fatjó. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports