Tres jugades a pilota aturada sentencien a la UE Rubí
Esports | 6 de març de 2020

J. Pérez
La Unió Esportiva Rubí es va enfrontar al CF Palamós, el degà del futbol català, en la darrera jornada de lliga, en un partit que va estar més igualat del que fa pensar el marcador final (3-0). El Rubí comptava amb baixes importants per sanció (Aitor Torres, Carles Montoro i Sergi Estrada), mentre que Edgar, que jugava al Manresa, va tornar a la disciplina rubinenca.

En la primera part, els d’Alberto Fernández van tenir molta possessió de la pilota, però poca profunditat. Va ser en el minut 36 quan el Palamós, que esperava la seva oportunitat, la va aconseguir i la va aprofitar fent l’1-0 en un córner que va rematar Toni Rosell, en la primera vegada que el seu equip va arribar amb perill.

La segona meitat va ser calcada: domini del Rubí però sense profunditat i un Palamós a l’espera d’una errada del rival. En el minut 59, també de córner, Espuña va fer el segon pels locals. I quan faltaven dos minuts pel final, el Rubí va fer un penal que el porter Xavi Betran va aconseguir rebutjar, però Biel Pla va rematar fent el 3-0 final. Diumenge a les 12 h el Rubí rebrà a Can Rosés a la UE La Jonquera.

Pel que fa al Rubí B, va guanyar per 8-1 al Matadepera i dissabte a les 17 h visitarà el camp del líder, el Castellar.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports