Ana M. Martínez dona el relleu a Eva Candela com a primera secretària del PSC Vallès Oest
Política | 10 de març de 2020

REDACCIÓ
Eva Candela, regidora a l’Ajuntament de Terrassa, és, des d’aquest dissabte, la nova primera secretària de la Federació del Vallès Oest del Partit dels Socialistes de Catalunya, agafant el relleu de la rubinenca Ana M. Martínez, alcaldessa de Rubí, qui ha liderat des del 2017 la federació socialista comarcal.

La regidora egarenca va aconseguir el suport del 92,4% dels delegats i delegades que van assistir al congrés, que es va celebrar al Castell de Rubí. Candela, a més de regidora a l’Ajuntament de Terrassa, és càrrec de confiança a l’Ajuntament de Rubí, on fa funcions lligades al desenvolupament del POUM.

Martínez, però, continua formant part de la comissió executiva de la federació, ja que passa a ser presidenta, mentre que Pere Soler, tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Sant Cugat, és el viceprimer secretari, i Dolors Conde, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Castellbisbal i cap de gabinet de l’Ajuntament de Rubí, és secretària d’organització.

El congrés va servir per aprovar per àmplia majoria l’informe de gestió realitzat per la comissió executiva sortint i es van debatre i aprovar diverses ponències polítiques sobre economia, treball, habitatge, infraestructures, transports, feminisme, ecologisme o educació, entre altres.

A més, també es van escollir als nous consellers nacionals de la federació, entre els quals hi ha els regidors rubinencs Moisés Rodríguez i M. Carmen Cebrián.
Eva Candela, en primer terme, durant el congrés de dissabte. / Rafael Morante
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats