Cap de setmana gairebé perfecte per als equips de l’HCR Cent Patins
Esports | 13 de març de 2020

REDACCIÓ
El Femení del Cent Patins jugava a casa del CP Vila-real en la darrera jornada de la lliga Elit. Va ser un partit intens, on ambdós equips jugaven amb molta precaució, evitant rebre cap gol en contra i aconseguint fer tres gols per deixar el marcador 0-3 favorable per a les de Rubí. La victòria les apropa a la classificació dels play-off, pels quals només els calen dos punts més per classificar-s’hi matemàticament.

L’equip Elit Masculí, per la seva banda, es va desplaçar a terres basques per enfrontar-se al Metropolitano, on va donar la sorpresa després de guanyar a l’equip basc. Va ser un partit en el qual els jugadors sempre van anar per davant en el marcador i emocionant fins al final, quan van haver de patir per defensar l’avantatge amb resultat final ajustat al seu favor de 5-6. Aquest resultat els col·loca en sisena posició a la classificació.

La propera setmana els tres equips es desplaçaran a Palma de Mallorca per enfrontar-se a l’HC Espanya.
L’equip Or Masculí del Cent Patins continua construint el seu nou equip, però va encaixar una derrota contundent a casa de l’Orcas d’Oropesa. Tot i el seu esforç, el marcador final de 6-1 no deixa cap dubte que es tracta d’un equip candidat a l’ascens a la Lliga Elit.

Per la seva banda, els equips Aleví i l’Infantil mantenen un any més la categoria a l’elit estatal. Els alevins han quedat sisens i els infantils, en tercer lloc.
Infantils del Cent Patins. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments