Grans resultats per la UAR en el Campionat de Catalunya de pista coberta
Esports | 13 de març de 2020

UAR
La Unió Atlètica Rubí (UAR) va participar el passat cap de setmana en el Campionat de Catalunya de pista coberta en les categories de Sub-20, Sub-16 i Sub-14 que es va disputar a Sabadell i en el qual van obtenir grans resultats.

En Sub-20, l’atleta i entrenador del club David Jiménez va quedar 3r als 60 m llisos amb 7.06, un temps que el classifica pels campionats d’Espanya, que s’havien de disputar aquest cap de setmana a Sabadell, però que han quedat suspesos pel coronavirus. Jiménez també va quedar 4t al salt de llargada amb 6.55m. Un altre entrenador de la UAR, Gerard Merino, va quedar 2n al salt de llargada amb 6.65m i també va fer la mínima pels campionats d’Espanya.

A més, cal destacar que Jan Badia, exatleta de la UAR, va quedar 2n als 800m amb 1:51.47, fent rècord dels campionats de Catalunya de la seva categoria i classificant-se pels d’Espanya. Un altre exatleta del club, Killian Miras, també es va classificar pels campionats d’Espanya en llançament de pes amb una marca de 14.39, quedant 2n als campionats de Catalunya.

En categoria Sub-16, Hugo G. va quedar 7è en els 60 m llisos, amb una millor marca de 7.57, aconseguint també la mínima pels campionats d’Espanya, que s’havien de disputar el 22 de març a Madrid, però que també han quedat suspesos. Pol Cordero també ha fet la mínima pels campionats d’Espanya en triple salt, amb una marca de 12.54 m.

Finalment, en Sub-14, l’atleta Ivan García va ser 1r en salt de llargada amb 5,55 m, fent rècord dels campionats.
A l’esquerra, David Jiménez, en categoria Sub-20, va quedar tercer en els 60 m llisos i s’ha classificat pel Campionat d’Espanya. / UAR
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi