Bon punt del Veinti al camp del Can Rull
Esports | 13 de març de 2020

CF 25 de Septiembre
El CF Juventud 25 de Septiembre continua oferint una de freda i una de calenta en aquesta temporada. Si fa dues setmanes guanyava al camp del líder, la setmana passada patia una derrota decebedora a casa, i aquest cap de setmana va tornar a treure petroli en la seva visita el camp del Can Rull, segon classificat.

En un partit molt seriós dels jugadors de Gabriel Bravo, l’equilibri entre els dos equips va ser la tònica dominant en la primera part.

Un gol de Javilin només començar la segona part, va posar per davant als de Rubí i va obligar l’equip local a obrir-se i atacar.

Quan faltaven 20 minuts per al final, els del Can Rull van aconseguir batre a Brian, porter del filial del Veinti, que va haver de jugar per l’absència dels porters habituals i que va tenir una bona actuació. En l’últim sospir, una rematada al pal d’Àlex Pérez va estar a punt de donar-li els tres punts al conjunt rubinenc. Bones sensacions en conjunt per a un Veinti que es manté en la sisena plaça però lluny dels llocs de play-off.

El Veinti havia de jugar contra el San Lorenzo aquest cap de setmana, un partit que s’ha suspès pel coronavirus.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats