La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi
Actualitat | 17 de març de 2020

REDACCIÓ
Els treballadors de la fàbrica s'han plantat aquest matí.
La plantilla de Continental, una de les fàbriques amb més treballadors del municipi, s’ha negat a treballar per la por al contagi del coronavirus. Els treballadors s’han plantat aquest matí davant de la fàbrica i han difós per les xarxes socials un vídeo per denunciar l’elevat risc de contagi que suposa estar treballant en aquesta situació de crisi sanitària.

Segons ha explicat la presidenta del Comitè d’Empresa, Núria Requena, en aquest vídeo, hi ha tres treballadors que tenen símptomes de coronavirus i que s’han quedat a casa i consideren que aquest és motiu suficient per prendre mesures extraordinàries per protegir els treballadors. “Ens diuen que ens quedem a casa i no vinguem a treballar si tenim algun familiar amb símptomes. Nosaltres considerem que si un company nostre de la fàbrica també té símptomes, tampoc hauríem de venir a treballar”. Segons ha explicat Requena, durant el dia d’avui es reuniran amb la direcció de l’empresa per arribar a un acord.

Fa uns mesos la direcció de Continental va anunciar una reindustrialització de les dues plantes que té al municipi, una situació d’incertesa que podria acabar amb l’acomiadament de les 760 persones que treballen en la multinacional alemanya, que fabrica components per a la indústria automobilística.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi