La Policia Local tramita 8 denúncies per incomplir el decret d’alarma
Actualitat | 19 de març de 2020

REDACCIÓ
La Policia Local ha tramitat, fins dimecres al migdia, un total de 8 denúncies relacionades amb l’incompliment del decret d’alarma per coronavirus del passat 14 de març, segons fonts municipals.

D’aquestes, set s’han realitzat a la via pública per la presència de persones sense les causes de justificació establertes. Cal recordar que només es pot sortir de casa per anar a comprar aliments, anar a la farmàcia, treure diners, anar a treballar i tornar a casa, per atendre menors d’edat i gent gran i altres persones vulnerables.

L’altra denúncia ha estat per un bar que havia obert al públic malgrat la prohibició. Des de l’Ajuntament, destaquen que la ciutadania està demostrant un alt nivell de conscienciació, ja que són els mateixos veïns els que han alertat en moltes ocasions a la policia de l’incompliment de la norma.

Tant els Mossos d’Esquadra com la Policia Local continuaran aquests dies vigilant perquè es compleixin les restriccions de confinament vigents.
Un Policia Local informant dues dependentes sobre les restriccions als forns. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi