Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
Actualitat | 22 de març de 2020

REDACCIÓ
Sebastià Colomer, durant el premi que a recollir en nom de Rubí Solidari al desembre. / Arxiu
El rubinenc Sebastià Colomer, cofundador d’entitats com Rubí Solidari o l’Obrador Coral, ha mort aquest dissabte per coronavirus. Colomer, que va ser regidor de l’Ajuntament de Rubí entre 1991 i 1999, ha estat una persona que ha ressaltat per la seva implicació en el teixit associatiu de la ciutat, per la seva estima al municipi i pels seus valors solidaris amb els més necessitats. També era membre del Centre d’Estudis Rubinencs.

A mitjans de desembre va recollir en nom de Rubí Solidari el premi de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa que reconeixia l'entitatper “la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat”.

HOMENATGE DELS VEÏNS
La filla de Colomer, Arantza Colomer, està aïllada, ja que després de la mort del seu pare, no pot estar en contacte amb ningú ni sortir de casa. Per aquest motiu, els seus veïns del carrer Víctor Balaguer, 2 han preparat un homenatge aquesta tarda a les 17 h. Manel Miras, un dels veïns, ha enregistrat un missatge sonor que compartirà aquesta tarda amb la resta del veïnat i l'Arantza. En aquest missatge, els veïns traslladen tot el seu suport i estima a la família del Sebastià i, a més, incorpora les cançons 'La Vall del Riu Vermell' i 'El Cant de la Senyera' per acomiadar a aquest rubinenc il·lustre.


LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi