Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
Actualitat | 22 de març de 2020

REDACCIÓ
Sebastià Colomer, durant el premi que a recollir en nom de Rubí Solidari al desembre. / Arxiu
El rubinenc Sebastià Colomer, cofundador d’entitats com Rubí Solidari o l’Obrador Coral, ha mort aquest dissabte per coronavirus. Colomer, que va ser regidor de l’Ajuntament de Rubí entre 1991 i 1999, ha estat una persona que ha ressaltat per la seva implicació en el teixit associatiu de la ciutat, per la seva estima al municipi i pels seus valors solidaris amb els més necessitats. També era membre del Centre d’Estudis Rubinencs.

A mitjans de desembre va recollir en nom de Rubí Solidari el premi de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa que reconeixia l'entitatper “la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat”.

HOMENATGE DELS VEÏNS
La filla de Colomer, Arantza Colomer, està aïllada, ja que després de la mort del seu pare, no pot estar en contacte amb ningú ni sortir de casa. Per aquest motiu, els seus veïns del carrer Víctor Balaguer, 2 han preparat un homenatge aquesta tarda a les 17 h. Manel Miras, un dels veïns, ha enregistrat un missatge sonor que compartirà aquesta tarda amb la resta del veïnat i l'Arantza. En aquest missatge, els veïns traslladen tot el seu suport i estima a la família del Sebastià i, a més, incorpora les cançons 'La Vall del Riu Vermell' i 'El Cant de la Senyera' per acomiadar a aquest rubinenc il·lustre.


LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats