Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
A Rubí hi ha comerços que estan tancats, però que fan repartiment a domicili
Actualitat | 23 de març de 2020

REDACCIÓ
El Racó del Llibre és un dels establiments tancats que ofereix serveis a domicili. / Arxiu
L’Associació de Comerciants, Serveis i Restauració de Rubí s’ha unit als comerciants de Cerdanyola, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Cugat, Ripollet, Premià de Mar i Manlleu, a més de les associacions dels barris barcelonins de Sants, l’Eixample i Horta per tirar endavant un directori de comerços a domicili. L’objectiu és que els clients coneguin quins són els establiments que ofereixen compres de proximitat a les llars durant aquesta etapa de confinament.

Un dels impulsors de la campanya, Jesús Carballo, ha explicat que “calen solucions imaginatives per fer front a la crisi i aquesta és bona per a tothom, ja que els clients poden seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa”.

A través d’aquest portal, http://adomicili.slowshopping.cat, els rubinencs podran veure quins establiments continuen oberts al públic i quins, tot i tenir la persiana baixada, estan fent repartiments a domicili. En el directori es pot observar que a Rubí hi ha diverses botigues que fan repartiment a domicili, com ara Blau i Rosa, El Racó del Llibre, La Tata o Vila Activa, entre altres.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi