Treballadors de Continental estan fent material sanitari amb impressores 3D
Actualitat | 25 de març de 2020

REDACCIÓ
Un grup de treballadors de la fàbrica Continental està fent peces i material sanitari amb impressores 3D d’una de les plantes que l’empresa té a Rubí. S’organitzen a través d’un grup de Telegram que es diu Continental Rubí Makers, on comparteixen coneixements, i que ja suma una vintena de membres. Alguns són treballadors de l’empresa i altres ho fan a títol personal perquè tenen impressores 3D a casa.

Ara mateix, estan fabricant viseres i consumibles mèdics i un cop Sanitat validi els respiradors creats amb aquesta tecnologia, també en podran fabricar. Alguns dels productes que ja han fabricat ja han arribat als hospitals de Terrassa.

A més, Continental ha informat que ja s’ha posat en contacte amb la planta de Karben i amb la central per tal de compartir la iniciativa i que aquesta estengui la producció en altres països, que també podrien necessitar en el futur aquesta tecnologia.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del moviment Coronavirus Maker, que també s’organitza a través del Telegram i que ja compta amb el suport de més de 15.000 persones que estan fabricant materials amb aquesta tecnologia.
Una de les viseres fabricada a Rubí amb una impressora 3D.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos