L’Escola d’Art i Disseny ofereix vídeos de manualitats per infants i joves per fer a casa
Actualitat | 26 de març de 2020

REDACCIÓ
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) està tancada des del 13 de març, quan es va decretar el confinament. Els professors dels cicles formatius estan fent un seguiment en línia dels alumnes per tal que continuïn, en la mesura del possible, amb els seus estudis, però en el cas dels tallers pels més petits i dels joves d’expressió creativa s’ha posat en marxa una iniciativa per tal d’oferir-los suport a distància.

Els professors de l’escola proposaran diversos tutorials per fer manualitats a través del Canal de Youtube Art EdRa (https://www.youtube.com/channel/UC4xU9MCqgAv39slWWY7CQGg). La idea és oferir dos vídeos setmanals perquè les famílies puguin posar-los en pràctica a casa durant el confinament. Aquesta iniciativa no està restringida únicament als alumnes de l’escola municipal, sinó que tots els rubinencs hi poden accedir.

També es faran píndoles per al taller de ceràmiques, també obertes a tothom, tot i que es tracta d’un treball més específic per als alumnes.
Fotograma d'un dels vídeos d'edRa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Una empresa de Rubí comercialitzava gel hidroalcohòlic fals
Infermers de l’Hospital General demanen que s’enviïn missatges als pacients malalts
Els Mossos detenen un atracador per assaltar tres supermercats i una benzinera de Rubí